Wie zijn wij?

Onze werkwijze
Autopoule is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Volledige ontzorging, persoonlijke behandeling, maatwerk, flexibiliteit en transparantie hebben bij ons de hoogste prioriteit.

Het concept
Bij Autopoule kunt u zowel nieuwe auto’s tegen concurrerende tarieven alsmede in nieuwstaat verkerende jong gebruikte top occasions leasen, waarbij de eerste rijder verhoudingsgewijs al de grootste afschrijving heeft voldaan.

Tevens heeft u bij Autopoule de mogelijkheid om tijdens de contractperiode van auto te wisselen, bijvoorbeeld indien de auto overtallig is of indien de huidige auto niet meer voldoet in combinatie met een andere functie binnen uw bedrijf. Wij schakelen ons exclusieve netwerk in en trachten een contractovernamepartner te vinden, die vervolgens uw leasecontract overneemt. Logisch dat dit voor u maar ook voor de andere Autopouler het verschil maakt. Of wij proberen de auto te verkopen voor een bedrag dat dicht tegen de boekwaarde van de auto op dat moment ligt. Dit is vaak veel interessanter dan een ontbinding van uw leaseovereenkomst.

Ter bewaking van ons concept werken wij uitsluitend met courante auto’s. Dit zijn auto’s met een onderscheidende uitstraling en die bij onze Autopoulers in de smaak vallen. Wij doen dit, omdat de auto’s tijdens de contractperiode rouleren tussen verschillende bestuurders en daarmee de kans op tussentijdse doorzetting te vergroten.

Meer informatie
Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Mark de BruijnĀ en Camiel Prudon

Partnership

Transparantie

Wij hebben geen geheimen voor onze klanten. Daarom bij ons geen kleine lettertjes. Autopoule houdt u proactief op de hoogte van alles wat met uw auto te maken heeft.

Persoonlijke benadering

Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten. Per contract heeft u daarom met vaste contactpersoon te maken. Wij kennen uw contract, uw auto, en nog belangrijker: wij kennen u en uw wensen.

Maatwerk

Elke klant is uniek. Daar houden wij graag rekening mee. Daarom kijken we samen met u welke auto het beste bij u past. Door ons exclusieve netwerk is de keuze onbeperkt.

Volledige ontzorging

Van fiscaal advies tot het onderhoud van uw auto: wij regelen alles wat bij het leasen van een auto komt kijken. Least u meerdere auto’s bij ons? Dan monitoren wij uw volledige wagenpark om onnodige kosten te voorkomen.

Flexibiliteit

Als geen ander begrijpen wij, dat behoeften en wensen gedurende uw leaseperiode kunnen veranderen. Zo is Autopoule onstaan: Poulen in mobiliteit is ons bestaansrecht.