Waarom leasen?

De aanschaf van een auto is voor veel bedrijven voortdurend een punt van discussie. Is er ruimte om hierin te investeren of levert een investering in een ander onderdeel van uw onderneming u meer op? Autopoule draagt zorg voor het te investeren kapitaal waardoor u de nieuwe bedrijfsauto nauwelijks merkt in de liquiditeit van uw organisatie. Naast de aanschaf vragen ook het bijbehorende onderhoud en de schadeafhandelingen de nodige aandacht. Autopoule is uw partner in alles wat bij uw zakelijke auto komt kijken.

Investeer in uw onderneming en zie uw bedrijfsauto als mobiliteitsoplossing!

 

Leasen bij Autopoule

uw leasepartner Autopoule

Een wagenparkbeleid zelf beheren en uitvoeren is voor ondernemingen geen kernactiviteit. De specifieke kennis, vaardigheden en middelen ontbreken om dit efficiënt en economisch optimaal te doen. Bedrijven die ervoor kiezen hun wagenpark in eigen beheer te houden zijn daarmee in de praktijk dan ook in de regel meer tijd en geld kwijt dan nodig is. Wij lichten u graag de voordelen van wagenparkbeheer door Autopoule toe.

Binnen de autoleasewereld zijn een aantal verschillende lease- en financieringsvormen mogelijk. Ons wagenpark is voornamelijk opgebouwd uit jonge occasions die geleasd kunnen worden. Bij Autopoule maakt het namelijk geen verschil of uw voorkeur uitgaat naar een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion, waarbij wij uit ervaring wel zien dat het overgrote deel van de Autopoulers de uiltieme match vindt met een completere jong gebruikte auto. Denk allen maar al aan de lagere fiscale bijtelling … 7%, 14% of 15%!

De Autopoule leasekenmerken:

Operational Lease
De auto(‘s) worden niet op uw bedrijfsbalans geactiveerd. U ontvangt gewoon per maand een factuur die u als kostenpost inboekt. Operationeel leasen kent o.a. de volgende voordelen:
· geen financiële risico’s
· wagenparkbeheer ligt in onze handen
· de autokosten zijn vaste kostenpost, zonder onzekerheden
· eenvoudig te budgetteren
· financiële middelen kunt u gebruiken voor uw eigenlijke bedrijfsactiviteiten, en niet voor een auto of auto’s

Bij full operational lease zijn alle mogelijke service componenten in het leasecontract  opgenomen. Met uitzondering van brandstof. De Componenten : afschrijving, onderhoud en banden, verzekering, schade inzittende verzekering, vervangend vervoer, wegenbelasting. Winterbanden zijn hiernaast nog optioneel.

Netto Operational Lease
Dit is de meest eenvoudige leasemogelijkheid. In dit geval financieren wij slechts de auto voor een bepaalde periode. Alle overige componenten worden door u zelf verzorgd. U draagt dus zelf de risico’s van verzekering en onderhoud. Ook bij deze leasevorm wordt de auto niet op uw bedrijfsbalans geactiveerd.

Componenten: Rente afschrijving en houderschapsbelasting.

sale & lease back
Indien u in het verleden uw auto(‘s) toch zelf heeft gekocht, en u wilt toch dit geld dat het wagenpark in beslag neemt in uw core business investeren, dan kunnen wij uw auto in en aan u leasen deze in gewenste vorm aan u terug.

Wilt u weten wat Autopoule voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:

Sittard: 045-571 27 02
Eindhoven:  040-782 01 05
info@autopoule.nl